ONZE YOGALESSEN

Je hebt vast al eens iets gelezen of gezien over yoga waardoor je interesse gewekt is. Er zijn vrij veel vormen van yoga, dat maakt het soms lastig om een keuze te maken. Het allerbelangrijkste wat je moet weten voordat je begint met yogalessen is: het gaat er niet om dat je alles kunt of weet, of je lenig bent, of hoe veel ervaring je hebt!

Yoga is een levensvisie uit India en wordt meer dan 5000 jaar oud geschat. De beoefening van yoga kan bestaan uit verschillende aspecten, maar hier in het Westen ligt de focus  veelal op het beoefenen van yogahoudingen. Yoga is een fantastische manier van bewegen en is in principe voor iedereen geschikt. Je kunt de verschillende yogahoudingen zo aanpassen dat je kunt werken op je eigen niveau. Om yogalessen te gaan volgen, is alles wat je nodig hebt een dosis nieuwsgierigheid en de wens om je prettiger te willen voelen.

Bij Yoga Weert bieden wij diverse yogavormen aan. 6 dagen per week zijn er yogalessen van intensief (Power Yoga) tot meditatief (Yin Yoga). Lees hieronder meer.

Maak een afspraak voor een gratis proefles door ons te mailen op info@yogaweert.nl

Starten met yoga

Hoe kan ik starten met het volgen van yogalessen bij Yoga Weert?

Tarieven

Wat kost het om les te volgen bij Yoga Weert?

error: Content is protected !!