Lessen boeken via mijnYogaWeert

(alleen voor leden van Yoga Weert)

Kan ik een proefles boeken via mijnYW?

Nee, je kunt geen proefles boeken via het systeem. Een afspraak voor een proefles kun je alleen maken door een e-mail te sturen aan: info@yogaweert.nl

Aanmelden

Na inschrijving krijg je een e-mail ter bevestiging van jouw abonnement met daarin de inloggegevens voor ons online boekingssysteem “mijnYogaWeert”. Zonder abonnement kun je ons systeem niet gebruiken om lessen te boeken.

Plannen van lessen

Ik kom naar mijn vaste wekelijkse les(sen)

Deze zijn voor jou in het systeem ingevoerd als een zogenaamde “enrollment”. Iedere week wordt automatisch een plek voor je gereserveerd. Als je iedere week naar je vaste les(sen) komt, hoef je NIKS te doen.

Het wijzigen of laten vervallen van een “enrollment” kan alleen gedaan worden door de beheerder. Stuur ons een e-mail.

Ik wil een (inhaal)les boeken?

Een les boeken gaat het eenvoudigst via het lesrooster op onze website. Je kunt meteen zien in welke lessen nog plaats is. Klik bij de les die je wilt volgen op “Boek”.

Of: Log via https://mijn.yogaweert.nl in op jouw account. Klik boven in het menu op “Classes” en boek via het lesrooster dat je daar te zien krijgt een les. (Dus niet via “My Account” en “My Classes”, daar krijg je een overzicht van de lessen die je hebt gevolgd, hebt geboekt of hebt gecanceld. Je kunt hier geen nieuwe lessen boeken, alleen reeds geboekte lessen cancelen).

Je wordt gevraagd de boeking te bevestigen (in  dit scherm kun je meteen zien hoeveel credits nog op je tegoed staan).

Afmelden voor een les

Algemene spelregels

Afmelden kan tot maximaal één uur van te voren. Minder dan een uur van te voren kan er niet meer worden afgemeld. Afmelden (cancelen) kan alleen via jouw account in mijnYogaWeert. Dit kan niet via het lesrooster op de website en niet per mail, sms of belletje.

Afmelden is zeer gewenst. Het systeem werkt met credits (= strippen) voor de lessen. Niet afmelden betekent dat je die credit kwijt bent en geen inhaalles kunt boeken. De plaats in de les is voor je vrij gehouden en daarom kan een gemiste les, die niet is afgemeld, niet worden ingehaald.

Meld je bij verhindering altijd zo snel mogelijk af.

Ook als je niet van plan bent om een les in te halen: Het aantal plaatsen per les is beperkt, dus het is erg sociaal om dit altijd te doen. Al is het voor de mede-deelnemer die in jouw plaats naar de les kan komen.

Afmelden

Afmelden kan alleen via jouw account in mijnYogaWeert (niet via het lesrooster). Klik op “mijnYW” in het menu op de website of ga rechtstreeks naar https://mijn.yogaweert.nl om in te loggen.

Je komt in “My Account” waar je onder “My Classes” kunt zien voor welke lessen je staat ingeboekt.

Om je af te melden voor een les, klik bij die les op “cancel”

Er wordt gevraagd om je afmelding te bevestigen. Door te bevestigen wordt de credit bijgeschreven op jouw tegoed.

Ik heb liever geen vaste les(sen)

  • Heb je wisselende of zeer onregelmatige werktijden en kun je daardoor vaak niet naar je vaste wekelijkse les komen?
  • Bekijk je liever per week welke les(sen) je wilt komen volgen?

Dan kun je ervoor kiezen om je vaste wekelijkse les(sen) te laten vervallen. Laat ons dit weten per mail, dan verwijderen wij jouw “enrollment” in het systeem en kun je jouw credits geheel naar eigen inzicht inplannen.

Een inhaalles boeken

Om na afmelden meteen een inhaalles te boeken hoef je niet  mijnYogaWeert te verlaten om via het lesrooster op de website een nieuwe les te boeken. Je kunt ook in mijnYogaWeert je les boeken.

Klik in het menu op “Classes” voor een overzicht van alle lessen. Als er plaats is, kun je via “Book” meteen je inhaalles boeken.

Je boeking wordt bevestigd.

Credits

Het systeem werkt met credits (strippen) voor de lessen. Deze credits worden halverwege iedere maand bijgeschreven voor de volgende maand. Vaste lessen (enrollments) worden dan automatisch doorgeboekt naar die volgende maand.

De credits die je niet opmaakt, worden doorgeschoven naar de volgende maand. Ze blijven circa een jaar geldig.