Over Yoga Weert

Dé yogastudio voor Weert e.o.

Onze studio

WELKOM @ YOGA WEERT

Yoga Weert is een sfeervolle yogastudio net buiten het centrum van Weert, aan de rand van de wijk Fatima (Kanaalzone I). De drijvende kracht achter de studio is Chantal van den Beucken. Zij heeft Yoga Weert, vanuit haar eigen passie voor yoga, in 2007 opgericht om yogalessen te kunnen geven op een professionele, nuchtere en uitdagende manier.

De yogastudio straalt een ontspannen, rustgevende en open sfeer uit. In de beide shala’s (yogazalen) worden verschillende yogalessen aangeboden voor alle niveaus. Voor of na de les kun je genieten van een glaasje thee of water in de lounge-ruimte. Ook kun je jezelf na de les opfrissen door middel van een douche in de kleedkamers.

Al onze docenten zijn gecertificeerd, hebben een gedegen eigen yogapractice en blijven geregeld lessen en bijscholingen volgen. Vanuit hun eigen persoonlijke ervaring en enthousiasme dragen zij hun kennis over in de lessen. Ze helpen je graag krachtiger en flexibeler te worden, zowel van lichaam als van geest.

Yoga Weert is een plek waar je even uit de hectiek van de dag kunt stappen, en rust en tijd voor jezelf kunt vinden.

Onze docenten

Binnen Yoga Weert staat een team van enthousiaste en goed opgeleide docenten voor je klaar om hun passie voor yoga met jou te delen.

Onze studio

Om je een indruk te geven van de yogastudio waar alle lessen van Yoga Weert gegeven worden, vind je hier een een aantal foto’s. Kom de sfeer zelf ervaren via een proefles.

error: Content is protected !!