Maud in den Kleef


Mijn naam is Maud in den Kleef. Ruim 10 jaar werk ik met (dakloze) mensen met een meervoudige problematiek en niet-begrepen gedrag. Minstens zo lang stap ik op en af op de yogamat en heb ik verschillende vormen van yoga en lichaamswerk gevolgd.

Na een jarenlange strijd met mezelf en mijn lijf waarin ik verschillende medische trajecten heb gevolgd, heb ik drie jaar geleden een intensieve revalidatie doorlopen op chronische pijnklachten. Dat heeft gemaakt dat ik mijn gedachten beter kon resetten en mijn innerlijke vuur weer ging branden.

Om mijn lichaam nog beter te leren kennen en meer vanuit vrijheid en passie te leven ben ik in 2020 een opleiding gaan volgen tot Yin yoga docente en intuïtief coach. Daarnaast geef ik ademsessies en reikibehandelingen.

Mijn drijfveer in dit alles is om mensen meer thuis te laten komen in hun lichaam en weer in contact te brengen met hun kern; om vanuit die kracht ook weer het contact te maken met de buitenwereld.

Als mens houd ik van muziek, buiten zijn, wandelen, bewegen, diepgang, verbinding en goede gesprekken. Dat alles met open aandacht, plezier en een goede dosis humor.

De stilte en zachte vorm van Yin yoga geeft rust en ruimte in mijn hoofd en helpt mijn lijf meer te ontspannen. Dat is voor iemand zoals ik, met een volhardend karakter en chronische pijn, ontzettend waardevol. Dankzij Yin yoga kijk ik met meer mildheid naar mezelf en voel ik meer kracht en souplesse in mijn lijf. Als docente bij Yoga Weert kan ik nu ook anderen laten ervaren wat voor verschil je fysiek én mentaal kunt maken met een structurele yin practice.

Opleiding:

  • 200 uur Yin Yoga Teacher Training (De Yogastudio, 2020-2021)
  • Opleiding Intuïtief Coachen (IMC Mensontwikkeling, 2021-2022)
  • Reiki I Usui system of Natural Healing (2012-2022)
  • De Hele Vrouw – Familieopstellingen, Transactionele Analyse, Schaduwwerk, Emotioneel Lichaamswerk (Cursuscentrum De Schans, 2021-2022)
  • Ademcoaching (Just Breathe, 2021)
  • De Ontdekkingstocht Systemisch werk, Emotioneel Lichaamswerk, Ademwerk en Innerlijk Kindwerk (Cursuscentrum De Schans, 2019-2020)
  • Opleiding hNLP Practitioner (Inzigd, 2017)